Kenen pitää pystyä tunnistamaan henkilö kuvasta?

Kun puhutaan siitä, että valokuva on henkilötietoa, niin kenen pitää pystyä valokuvasta tunnistamaan ihminen? Ihmisen itsensä vai jonkun alan asiantuntijan vai tavallisen mattimeikäläisen?
Otetaan esimerkki: meillä on kuva miekkailuseuran harjoituksista, jossa kaikilla osallistujilla on ns. “täysvarustus” päällä eli miekkailutakki, -housut, -kengät, -sukat ja -maski. Näiden takaa ei erota kasvoja tai muita yksityiskohtia ja kaikilla asu on samanlainen eli täysvalkoinen (oteaan esimerkiksi vaikkapa tämä kuva: https://seura.fi/hyvinvointi/etsitko-uutta-lajia-tallaista-miekkailu/). Asun selässä voi lukea nimi, mutta harjoitusolosuhteissa se ei ole pakollista. Myös kisoissa on helppoa ottaa kuva suoraan sivulta, niin etttä nimi ei erotu.

Kysymys kuuluu siis, onko tuollainen kuva tunnistettavissaoleva? Toki joku miekkailun harrastaja voi päätellä, onko hän kuvassa vai ei. Samoin jotkut miekkailuasiantuntijat voivat vaikkapa henkilön asennosta tms. tehdä päätelmiä siitä, kuka henkilö on (huippumiekkailijoilla on oma tyylinsä, joka tietyissä tapauksissa näkyy myös valokuvissa). Tavallinen mattimeikäläinen, joka ei tunne lajia, ei kuvasta voi päätellä keitä siinä on.